Workshoppakket

Aanbod van minimaal 1 dagdeel

Stel zelf een workshop samen gericht op identiteit. Bij dit workshoppakket staat het thema naar keuze, gedurende de volledige workshop, centraal in de identiteitscursus. De cursus aangeboden middels beleveniscommunicatie.

Optie 1: workshop identiteit
Geef je liever zelf de workshop? De coaches van Identfy zijn er in getraind om workshops op maat te geven, je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de workshop zelf te geven. Je ontvangt dan het materiaal van de workshop in een document.

Optie 2: vakoverstijgend
Op een praktische wijze aan de slag gaan met een theoretisch vak leidt tot nieuwe inzichten. Wil je graag een (school-)vak bij jou in de groep koppelen aan het thema identiteit, waarbij de theorie via een interactieve methode wordt gegeven? Je kunt ervoor kiezen om een van onze coaches in te schakelen voor een gastles. Ook is het mogelijk om het materiaal van de workshop in een document te ontvangen, zodat je de workshop zelf kunt geven. 

Optie 3: workshop koppelen aan eigen thema
Deze optie is geschikt als je meer verdieping wilt in de workshop. Naast dat het centrale thema ‘identiteit’ aanbod komt, behandelt de coach het thema naar keuze. Ook binnen deze optie is het mogelijk om een Identfy coach in te schakelen voor de workshop of om de workshop zelf te geven. Je ontvangt dan het materiaal van de workshop in een document.

 

Workshoppakket =>
minimaal 1 dagdeel

Stel zelf een workshop samen gericht op identiteit.

 

Optie 1: workshop identiteit

Optie 2: vakoverstijgend

 

Optie 3: workshop koppelen aan eigen thema

Thema naar keuze

Ondersteuning op afstand van de Identfy coaches
 

Evaluatie