Wat doet identfy?

Identfy begeleidt jongeren en (jong)volwassenen in het (terug-)vinden van hun pure identiteit. Ook in de zoektocht naar nieuwe inzichten bij een zwangerschapswens begeleidt Identfy op maat. Daarnaast beschikt Identfy over diverse tools om tijdens de zwangerschap en/of na de bevalling mentale ondersteuning aan de hand van jouw wensen te kunnen aanreiken.Identfy gaat samen met jou op zoek naar jouw ware identiteit. Naast de coaching biedt Identfy  ook diverse producten aan die jou ondersteunen in de zoektocht naar wie jij echt bent. Aan het eind van onze diensten en/ of gebruik van de zelfhulp-producten, kun je bewustere keuzes maken en deze vervolgens feilloos verantwoorden aan jezelf. Bekijk hierboven de promotiefilm door op de gele cirkel te drukken. Bekijken en lees hieronder meer informatie over de kracht achter Identfy.

Transform by experience


Identfy begeleidt individuen en groepen tijdens de zoektocht naar de 'pure' identiteit. Hierbij richt Identfy zich op jongeren; stellen of alleenstaande met een kinderwens; stellen of alleenstaande die zwanger zijn of net zijn bevallen, die bewust aan de slag willen gaan om meer vanuit hun pure basis en vanuit hun eigen kracht willen gaan leven.

In tegenstelling tot traditionele programma's draait het bij Identfy allemaal om ervaringen belevenissen (jouw of jullie belevenissen) & mentale weerbaarheid, waarbij steeds op een interactieve wijze de eigen identiteit wordt onderzocht door het opdoen van nieuwe inzichten over jezelf of over jullie.  

Vanuit dit oogpunt wordt een persoonlijk doel geformuleerd. Het doel wordt wordt zodanig opgesteld dat het in behapbare stappen wordt verdeeld, die past bij het tempo van het individu of de groep, om de gewenste transformatie te realiseren . 
Op deze manier weet Identfy keer op keer een unieke transformatie plaats te laten vinden.

Niet willen horen

 

Identfy transformeert

dit naar =>


Naar jezelf kunnen luisteren

Projectmatig werken

 

Project matig werken klinkt verre van vreemd in de oren van Identfy. Na jaren lang ervaring te hebben opgedaan met verschillende trajecten heeft Idenfty alle skills om projecten op maat aan te bieden.

 

Heb jij de wens om samen met Idenfty een project op te zetten gericht op het thema ‘identiteit en mentale weerbaarheid’?
Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, samen kunnen wij kijken hoe we elkaar kunnen versterken. 

 

Trots op

Portfolio

In opdracht van JGZ heeft Identfy trainingen op maakt gemaakt, voor basis- en middelbare scholen, gericht op identiteitsontwikkeling en mentale weerbaarheid.