Spiegelen

Individueel Spiegelen

O Een (terugkerende) situatie behandelen via een spiegelconsult.
O Het voelen, denken, doen en zijn weer in balans brengen, om weer volledig jezelf kunnen zijn.
Voor meer informatie neem dan gerust contact op !

Ontdekt het effect van spiegelen:
Individueel

 

Spiegels….Jij zal er vast en zeker minimaal een thuis hebben hangen of liggen. Zoals je weet is een spiegel een voorwerp dat licht weerkaatst waardoor er een eerlijk beeld wordt geprojecteerd. Naast de spiegels die wij als voorwerp kennen, zijn de begrippen spiegelen en spiegels, ook terug te vinden in het dagelijks leven.

Terugkerende gedragingen van mensen om je heen ervaren...
Deze gedragingen zouden iets over jezelf kunnen vertellen…
De andere partij fungeert in bepaalde gevallen als spiegel, om je iets duidelijk te maken over een (spiegel)deel dat in jou zit en wellicht jouw met het voelen, denken, zijn en doen uit balans zijn.|
Een spiegelsessie kan uitkomst bieden om de spiegel(s) helder te krijgen en recht te zetten, zodat jij je weer in balans voelt.

Via een spiegelconsult ga jij onder mijn begeleiding opzoek naar de achterliggende gedachte. Hierbij wordt de boodschap achter de spiegel inzichtelijk gemaakt en indien nodig rechtgezet, waardoor je weer in balans komt met het voelen, denken, zijn en doen. Het consult is zowel bedoelt voor volwassenen als kinderen en jongeren, waar per leeftijdscategorie op maat wordt gewerkt zodat de theorie direct toepasbaar is. Het Innerlijke Spiegel Consult vindt plaats in de praktijk in Den Haag. Wil je kennis maken met het Spiegelen? Houd de website dan in de gaten voor leuke kennismakingsacties!

 

 

 


 

Ontdekt het effect van spiegelen: Groepsgewijs 

 

Elkaar beter leren kennen door spiegelen is een interactieve manier om letterlijk het gesprek aan te gaan over gedrag bij jezelf en de ander. Via diverse rondes worden vragen op een interactieve manier gesteld en beantwoord, wat maakt dat de groep elkaar via een andere invalshoek leert kennen. Het is ook mogelijk om een workshop te boeken waar deelnemers kennis kunnen maken met de basis van het spiegelen. 

 


 

Spiegelspel voor groepen: Spiegelspel

O De groep krijgt in diverse rondes vragen voorgelegd waardoor de deelnemers onderling elkaar beter leren kennen.

O Ronde 1 Algemene vragen
O Ronde 2 Sterke en Zwakke punten
O Ronde 3 Zorgen, Angsten & Twijfels
O Ronde 4 Wensen
 

Spiegelspel voor groepen: Spiegelworkshop

O De basis van het spiegelen

O Spiegelenergizer
O Spiegelcheck
O Aan de slag met jouw spiegel
O Tips & Tricks
 

Algemene vragen over spiegelen ?