Spiegelen

Individueel Spiegelen

O Een (terugkerende) situatie behandelen via een spiegelconsult.
O Het voelen, denken, doen en zijn weer in balans brengen, om weer volledig jezelf kunnen zijn.
Voor meer informatie neem dan gerust contact op !

Ontdekt het effect van spiegelen:
Individueel

 

Spiegels….Jij zal er vast en zeker minimaal een thuis hebben hangen of liggen. Zoals je weet is een spiegel een voorwerp dat licht weerkaatst waardoor er een eerlijk beeld wordt geprojecteerd. Naast de spiegels die wij als voorwerp kennen, zijn de begrippen spiegelen en spiegels, ook terug te vinden in het dagelijks leven.

Terugkerende gedragingen van mensen om je heen ervaren...
Deze gedragingen zouden iets over jezelf kunnen vertellen…
De andere partij fungeert in bepaalde gevallen als spiegel, om je iets duidelijk te maken over een (spiegel)deel dat in jou zit en wellicht jouw met het voelen, denken, zijn en doen uit balans zijn.|
Een spiegelsessie kan uitkomst bieden om de spiegel(s) helder te krijgen en recht te zetten, zodat jij je weer in balans voelt.


Waarom een traject in plaats van een losse spiegelsessie ?​

Spiegelen is net als auto leren rijden. Wanneer je auto leert rijden heb je een aantal basis handelingen die je dient te leren. Denk bijvoorbeeld aan het schakelen, gas geven en remmen, inparkeren, invoegen en uitvoegen. Zou je alleen leren parkeren dan kan je dus de rest van het autorijden nog niet. 

Zo is het ook gesteld met spiegelen.

De basis spiegels zijn moeder
(1 sessie) vader (1 sessie) man en vrouw (1 sessie)en innerlijk kind (1 sessie) Dan heb je de basis rechtgezet en omdat ze met elkaar samenwerken dan stroomt het zeg maar weer vanuit jouw pure kracht.

 Na de basis spiegels ga je werken aan een thema / kwestie die bij jou speelt. Je zult merken dat veel van de vragen waar ie aan het begin van het traject bog mee zit , gedurende het traject al zijn opgelost. Maar het traject biedt dus oprecht naast de basis ook ruimte om vediepend op een thema of thema’s in te gaan die je ook wil rechtzetten.

 

 

 


 

Ontdekt het effect van spiegelen: Groepsgewijs 

 

Elkaar beter leren kennen door spiegelen is een interactieve manier om letterlijk het gesprek aan te gaan over gedrag bij jezelf en de ander. Via diverse rondes worden vragen op een interactieve manier gesteld en beantwoord, wat maakt dat de groep elkaar via een andere invalshoek leert kennen. Het is ook mogelijk om een workshop of training te boeken waar deelnemers kennis kunnen maken met de basis van het spiegelen. 

 


 

Spiegelspel voor groepen: Spiegelspel

O De groep krijgt in diverse rondes vragen voorgelegd waardoor de deelnemers onderling elkaar beter leren kennen.

O Ronde 1 Algemene vragen
O Ronde 2 Sterke en Zwakke punten
O Ronde 3 Zorgen, Angsten & Twijfels
O Ronde 4 Wensen
 

Spiegelworkshop

O De basis van het spiegelen

O Spiegelenergizer
O Spiegelcheck
O Aan de slag met jouw spiegel
O Tips & Tricks

O Maximaal 5 personen per workshop

Algemene vragen over spiegelen ?