Lizzy & Oshin delen hun ZZP skills met deelnemers van Project Mijn IDXX


https://youtu.be/XDuwhJomwt0

In samenwerking met Buurthuis Mandelaplein start SSVO de Einder op woensdag 13 september a.s. het vervolg van Project MIJN IDXX. Een project speciaal voor meisjes waar de deelnemers spelenderwijs werken aan de identiteitsontwikkeling. Tijdens de nieuwe editie van het project staan de zoektocht naar de eigen identiteit en mode centraal! Lizzy en Oshin zijn startklaar om de ontwikkelde lesmodule uit te voeren met de deelnemers. Na de kennismaking a.s. woensdag met de Mijn IDXX begeleiders (Lizzy en Oshin), ontvangen de deelnemers de opdracht om via een motivatiegesprek de Mijn IDXX begeleiders te overtuigen waarom zij een plek verdienen binnen het project. Waarom een motivatie gesprek? De deelnemers krijgen de kans om te beleven hoe het is om een eigen bedrijf te hebben en te ervaren hoe je duurzaam te werk kan gaan met materialen.

Gedurende het project krijgen de meiden o.a. de challange om van tweedehands kleding, een nieuw kledingstuk of accessoire, dat bij hun eigen identiteit past, te ontwerpen. Vervolgens begeleiden de Mijn IDXX begeleiders het hele proces van het ontwerpen, realiseren van het ontwerp als het verkopen van het kledingstuk. Lizzy In Den Haak (1988) en Oshin van der Hansz (1988) zijn al enige tijd zelf ZZP'ers zijn met hun bedrijf Identfy en Mentaliz. En willen graag hun ervaringen met de jonge meiden spelenderwijs delen. Het project zal elke woensdagmiddag tussen 14:00 en 15:30 worden gehouden, waar in december a.s. de eerste collectie van de kledinglijn tijdens een modeshow, voor het grote publiek te bewonderen is.

#BuurthuisMandelaplein #Identfy #OshinvanderHansz #LizzyInDenHaak #Identititeitsontwikkeling #Identiteit #ProjectMijnIDXX #SSVOdeEinder #Mandelaplein #Transvaal #DenHaag

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square