Next Mommylevel: Een krachtige spiegel

Los van het feit dat Identfy anderen ondersteunt in het vinden van de pure identiteit van zichzelf , blijf ook ik uiteraard in de leer en verfijn ik verworven vaardigheden . Eind december begon ik met een symbolische schoonmaak, die ik in januari voortzette om ruimte te creëeren voor nieuwe dingen binnen mijn werk maar ook privé.

Deze vorm van schoonmaak maakt alleen meer los dan ik had verwacht. De ruimte die ontstaat zorgt voor paniek! Het dwingt mij op een goede maar pittige manier weer naar de puurheid van mezelf te kijken, en dat in combinatie met het krijgen van een dochter die mij nog intenser spiegelt dan ze al deed!Nu hoor ik je vragen hoe doet ze dat dan? Gisteravond zat ik met werk er zwaar doorheen. Ik liep vast met een bepaalde kwestie. Mijn maag was van slag en ik had enorme buikpijn. Daardoor had ik totaal geen honger en zodoende nuttigde ik geen avondeten. Vanochtend werd mijn dochter stralend wakker en draaide haar ochtendritueel. Rond haar voedingstijd keek ze mij aan toen ik haar de fles wilde geven en weigerde deze . Mijn kleine meid keek me intens aan en ik schoot terug naar het moment van gister (ik had mijn avondeten overgeslagen). Ik maakte een uitgebreide lunch en at dat op terwijl mijn kleine topper toekeek vanuit haar wipstoel. Na mijn smakelijke maaltijd dronk de jongedame in 1 keer haar volledige voeding op... Wederom een bevestiging dat mijn kleine uk, een MEGA spiegel is voor mij en word ik gedwongen bij mijn eigen puurheid te blijven en zelfliefde ten alle tijden te laten stromen. Bijzonder hoe een vier maanden oude baby je zo kan spiegelen en je inzichten kan geven. De opdracht voor mezelf de komende tijd?!

Het herontdekken van mijn eigen pure identiteit en zoeken naar manieren om de zelfliefde blijvend te laten stromen zodat dit geïntegreerd kan worden in mijn systeem.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square