Mama blikt terug en kijkt vooruit | Part one

Precies een jaar geleden deed ik een zwangerschapstest omdat mijn lieve vent vol bleef houden dat ik zwanger was. Volgens hem was ik anders dan anders, had ik een bepaalde zachtheid en een bepaalde blik, een bepaalde uitstraling, aldus mijn vent. Echter omdat ik onregelmatig was deed ik een test om hem aan te tonen dat hij er toch echt naast zat, maar niets bleek minder waar! Ik was zwanger! Zwanger van onze prachtige dochter Fay! Om teleurstelling te voorkomen deden wij niet 1 test maar nog 3 testen, alvorens wij bij de verloskundige langs gingen! Vorig jaar rond deze tijd voelde ik me zweven en vloog ik samen met mijn partner op een mintgroene baby wolk! En wat hadden wij een lol! Een gigantische pret omdat wij een wonderbaarlijk geheim hadden zitten in mijn buik! Ik voelde me heerlijk! Een jaar geleden vlogen diverse beelden door mijn hoofd: hoe de baby eruit zou zien, hoe wij ons als kersverse ouders zouden gaan ontwikkelen, hoe babykamer er uit zou komen te zien... Terug naar het hier en nu: Een jaar later ben ik met volledige toewijding en liefde "mama" en ben ik verbaasd hoe snel de eerste vier maanden met Fay voorbij zijn gevlogen. Met ups (alle ontwikkelingen die Fay doorliep) en downs (alle bezoeken aan de huisarts en het ziekenhuis). Vooral tijdens de downs kreeg ik veel nieuwe inzichten, gezien ik Fay zie als spiegel van mezelf. Vanaf deze maand ben ik weer gestart met werken en kijk ik met veel plezier vooruit om samen met Lizzy weer verder te bouwen aan de doelen van Identfy. Daar waar ik vorig jaar tijdens mijn zwangerschap al startte met bepaalde zaken loslaten, zet ik het loslatingsproces in volle vaart voort, (lees: bepaalde type opdrachten die ik los laat, werk- en denkwijze die ik los laat. Met de komst van de APP voelt het toch alsof ik weer een beetje zwanger ben, sterker nog alsof ik in het derde trimester zit van de desbetreffende zwangerschap. Er moet nog veel gebeuren, maar ik hou me vast aan het feit, een goed begin is het halve werk en de bevalling (de lancering van de APP in maart) is in zicht! Ik hou me maar vast aan het gezegde: een goed begin is het halve werk!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square