Mommyskills


Vier maanden geleden beviel ik met 37 weken + 4 dagen zwangerschap, onverwachts thuis zonder verloskundige met mijn geweldig lieve en zorgzame partner! Door de snelle bevalling en alles wat daarna in taptempo op ons af kwam vloog ik door de eerste maanden heen! Mijn verlof zit erop! Gedurende mijn zwangerschap werd ik gedwongen meer op mijn intuïtie te vertrouwen en ook na de bevalling werd die boodschap mij opnieuw duidelijk. Tijdens mijn verlof waar ik naar binnen probeerde te keren om mij klaar te stomen voor de bevalling, ontstond toch een bepaalde gezonde spanning gezien ik een extra rol op mij mocht een naast de rollen die ik al had, namelijk mama zijn! Mama zijn in combinatie met 100% ZZP'er is dan plotseling is toch andere koek dan wanneer je alleen de verantwoordelijkheid hebt over een eigen bedrijf. Tijdens mijn verlof heb ik volop nieuwe ideeën op kunnen doen voor het aankomende kalenderjaar. De lancering van de APP en de samenwerking met nieuwe partners en nieuwe opdrachten maken mij mega enthousiast om weer te starten. Nu zul je misschien denken maar je hebt net een baby op de wereld gezet! klopt! Maar ik wil graag laten zien dat je als 100% ZZP'er wel degelijk een goede mama kan zijn en volop van het ouderschap kan genieten! Meer in mijn volgende blog!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square