Een frisse wind...


Wellicht las je het al in een eerdere blog van Identfy, maar na een diep innerlijk overleg en een mega fijn overleg met Lizzy van Mentaliz springen wij vol overtuiging in het diepe van een nieuwe doelgroep (potentiele) moeders en kersverse ouders. Met de I AM Planner bereiken wij volwassenen, maar kijkend naar de meeste opdrachten die wij uitvoeren, zijn over het algemeen nog veel bezig met jongeren. In 2019 willen wij meer gaan inzetten op (potentiele) moeders en kersverse ouders, gezien wij een groot gat hebben ontdekt bij kersverse ouders, na de kraamzorgweek. Gezien ik (Oshin) ook net mama ben geworden leek het mij leuk om de combinatie mama zijn en zzp'er zijn en de bijbehorende stappen binnen vast te leggen in blog en vlog! Volgende week staat een groot overleg op de planning Met Liz om het jaar 2019 goed in te delen waar de woorden balans, energie en overzicht de boventoon zullen voeren!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square