January 3, 2019

January 1, 2019

May 23, 2018

Please reload

Recente berichten

Identfy AVG Proof

May 23, 2018

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Identfy App arriveert in 2019 maar net ff anders...

12/31/2018

 

Volgers die ons al langer kennen weten dat de APP voor de I AM Planner wordt ontwikkeld. Echter heeft mijn zwangerschap (januari-september 2018) de inhoud van de APP iets gewijzigd. Gedurende mijn zwangerschap en de kraamperiode kwam ik er achter dat het gat tussen de kraamzorg en het zelfstandig ouderschap vrij groot is, en daardoor veel vragen oproept. Verschillende zoekacties waren nodig om de antwoorden op mijn vragen als kers verse ouder te kunnen vinden. Ik bouwde een netwerk op van professionals om wegwijs te worden in 'ouderland'.  Nu gun ik alle kersverse ouders zo een netwerk! Mijn zakenpartner Lizzy In Den Haak en ik kwamen daarom op het idee om een ​​applicatie te bouwen die direct na de kraamzorg kan fungeren als ondersteuning, maar ook voordat je bevalt, je aan zaken herinnert die minder snel bij een verloskundige of kraamzorg worden aangehaald, wegens tijdgebrek of omdat zoveel andere onderwerpen voorrang hebben. 
Via de APP en via cursussen bieden Identfy en Mentaliz de mentale ondersteuning aan tijdens de zwangerschap ter voorbereiding zodat je NA de bevalling en kraamzorg een "achterwacht" hebt. Daarnaast willen wij mentale hulp aanbieden aan vrouwen die mentaal nog worstelen met het feit dat ze 'nog niet; zwanger zijn. Omdat er nog meer aspecten zijn die komen kijken gedurende deze prachtige periode willen wij graag samenwerken met andere professionals, zodat we een groot netwerk rond de ouders kunnen opbouwen om een ​​zelfvertrouwen op te bouwen dat zal leiden tot nog meer kunnen genieten van de nieuwe gezinssamenstelling! 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square