January 3, 2019

January 1, 2019

May 23, 2018

Please reload

Recente berichten

Identfy AVG Proof

May 23, 2018

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Project Mijn IDXX Slaapfeestje was groot succes

06/23/2018

Op vrijdag 22 juni was het dan eindelijk zo ver! Het langverwachte Project Mijn IDXX slaapfeestje werd gehouden.  Het slaapfeest begon rond 17:00 uur waar de meiden een plekje in de slaapruimte mochten kiezen en de bedden alvast konden opmaken. De meiden hielpen elkaar geduldig en keken erg uit naar wat komen ging. Alle deelnemers hadden voor het avondeten wat lekkers meegenomen. Zo varieerden de
gerechten van heerlijke Turkse salade tot lekkere Vietnameese
loempia’s. Bakkerij Tata was betrokken en sponserde verse
Turkse Pizza’s. Ook aan groente en fruit kwamen de kinderen niet te kort! Na het avondeten werd er slijm gemaakt (zie de foto hierboven). De deelnemers maakte de prachtigste slijm door glitters en verf toe te voegen. Zie verderop in deze krant hoe jij zelf thuis slijm kan maken. Na het slijm was het tijd voor make-up, maskers en haren vlechten! De avond werd afgesloten met verstoppertje spelen (waar in groepjes naar de rest werd gezocht) en het kijken van een film. De volgende ochtend ontbeten wij o.a. met verse croissants van bakkerij Tata, werd de ruimte opgeruimd en schoongemaakt en rondde wij het slaapfeestje rond 10:00 uur ‘sochtends af. De kinderen gaven aan nu al uit te kijken naar het kamp 2018, om weer gezellig samen te zijn met alle meiden!  

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square