Nieuwe UV puzzels in de maak voor de experience room

Wat zijn wij, Lizzy en Oshin, van Identfy toch trots op stagiaire Jimmy De Koning, die met een zeer orginele puzzel voor de experience room aan de slag ging. En met resultaat! Sinds vorige week wordt de puzzel ingezet in level 4 van de experience room... of de puzzel lastig is?! De puzzel is tot op heden niet gekraakt, dus de missie is nog steeds een raadsel (YES)!!!! En als kers op de taart, Jimmy heeft niet stil gezeten hij heeft alweer een nieuw idee op eigen initiatief uitgewerkt! Well done Jimmy!!!! 

#ExperienceRoom #Oshin #Lizz #Identititeitsontwikkeling #Identfy #Identiteit #Beleveniscommunictaie #Mentaleweerbaarheid #PraktijkStage

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square