The I AM Planner heeft officieel een eigen identiteit gekregen

Het voelt toch een beetje als een zwangerschap! De zwangerschap van de The I AM Planner, de Who AM I ? editie ! Op dit moment zitten wij in de laatste fase van het trimester haha😊. In de afgelopen periode is er hard gewerkt!

Lizzy en ik hebben de I AM Planner herschreven , de lay out aangepast, en is de planner taaltechnisch nagekeken door een Nederlandicus. Nu hoor ik je denken , maar hoezo de titel "The I AM planner heeft officieel een identiteit" voor dit bericht? Zoals je na de geboorte van een baby naar de burgelijke stand gaat en een BSN ontvangt, heeft een boek een ISBN nummer nodig! Vol trots kan ik mede delen dat The I AM Planner een ISBN nummer en officiele barcode heeft! Vandaar de link naar identiteit.

Op dit moment zijn we in afwachting van de Drukkerij Quantes, gevestigd in Rijswijk! Binnenkort een sneak preview van de planner en zal de voorverkoop van start gaan! I will keep you posted!!

#Ide #Oshin #LizzyInDenHaak #IAmPlanner #IAMChallenge #ISBNIAMPlanner #ISBNIAMPlanner9789082748802 #9789082748802

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square