JIP Delft en Identfy creëren samen een experience gericht op meidenvenijn

In opdracht het Grotius College en JGZ werd Identfy in combinatie met Jongeren Informatie Punt (JIP) Delft gevraagd om een gave experience  te creëren  gericht op meidenvenijn en social media gebruik. 

Door de beleving die werd gecreerd werd de theorie direct in de praktijk getransformeerd en daardoor voelbaar en tastbaar voor de leerlingen zelf. Vol verbazing wordt het de leerlingen duidelijk dat ze getuigen en onderdeel zijn van de experience... "Juf dit was echt leuk en leerzaam... " 

Op de vraag waarom antwoorde de leerlingen.. "Bij jullie mag je dingen doen met het onderwerp en is het niet alleen maar zitten en luisteren en dat maakt het leuk!" Wij kijken erg uit naar volgende week voor het tweede gedeelte van de module!

#Meidenvenijn #samenwerkingJIP #SamenwerkingJGZ #Identfy 


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square