January 3, 2019

January 1, 2019

May 23, 2018

Please reload

Recente berichten

Identfy AVG Proof

May 23, 2018

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

JIP Delft en Identfy creëren samen een experience gericht op meidenvenijn

06/01/2017

 

In opdracht het Grotius College en JGZ werd Identfy in combinatie met Jongeren Informatie Punt (JIP) Delft gevraagd om een gave experience  te creëren  gericht op meidenvenijn en social media gebruik. 

 

Door de beleving die werd gecreerd werd de theorie direct in de praktijk getransformeerd en daardoor voelbaar en tastbaar voor de leerlingen zelf. Vol verbazing wordt het de leerlingen duidelijk dat ze getuigen en onderdeel zijn van de experience... "Juf dit was echt leuk en leerzaam... " 

 

Op de vraag waarom antwoorde de leerlingen.. "Bij jullie mag je dingen doen met het onderwerp en is het niet alleen maar zitten en luisteren en dat maakt het leuk!" Wij kijken erg uit naar volgende week voor het tweede gedeelte van de module!


#Meidenvenijn #samenwerkingJIP #SamenwerkingJGZ #Identfy 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square