Helpt u Identfy met uw emballagebon of lege flessen ???


CROWDFUNDINGSACTIE IDENTFY Identfy is het maatschappelijke

bedrijf waar Oshin van der Hansz (L) in samenwerking met Lizzy In Den Haak (R) producten en diensten creëert gericht op identiteitsontwikkeling. Lizzy en Oshin zijn van mening dat je de juiste keuze alleen kan maken wanneer je daadwerkelijk weet wie je echt bent! De I am planner is één van de producten die Identfy speciaal heeft ontwikkeld om je eigen “ik” te kunnen identificeren.

THE I AM Planner

De I am Planner (zie de foto hiernaast)

ondersteunt tijdens de zoektocht naar jouw eigen identiteit, waardoor je in het vervolg bewuster keuzes kan maken.

I AM CHALLENGE Binnen de I AM Planner gaat men 60 dagen lang aan de hand van vragen en opdrachten, doelbewust op zoek naar de ware identiteit. De “60 Dagen Challenge” resulteert zich in het feit dat je de ware identiteit van jezelf kunt omschrijven, je aan een doel naar keuze hebt kunnen werken en je bewuster bent geworden van je eigen handelen tijdens het maken van keuzes.

I AM APP

Om de I Am Planner nog optimaler te kunnen gebruiken bedachten Oshin en Lizzy een APP voor op de smartphone waardoor men nog effectiever aan de slag kan gaan met het eigen gekozen doel! Om te APP te kunnen bekostigen kwamen Lizzy en Oshin op het idee een crowdfundingsactie te houden in de vorm van een lunch. Albert Heijn stelt om deze reden drie weken de emballage box ter beschikking om de boodschappen voor de lunch te kunnen bekostigen.

HELP ONS DOOR UW FLESSEN IN TE LEVEREN BIJ ALBERT HEIJN Doneer tussen 16 mei en 4 juni a.s. uw EMBALLAGEBON VOOR DE CROWDFUNDACTIE van IDENTFY bij Albert Heijn DELFT (Mercuriusweg 16 te Delft) voor de crowdfundingsactie op 28 juni 2017. Indien u niet in Delft woont maar ons wel wilt steunen kunt u er uiteraard ook voor kiezen de flessen voor ons in te zamelen. Dan komen wij de flessen met liefde ophalen! Wilt u meer informatie of de crowdfundingsacties van Identfy of aanwezig zijn bij de lunch of het diner? Kijk dan op www.identfy.nl

Onze dank is groot !

#Crowdfundingsactie #OshinvanderHansz #LizzyInDenHaak #Identfy #Identititeitsontwikkeling #projectidentiteit #Emballagebon #Legeflessen #Legeflesseninzamelen #AlbertHeijnDelft

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square