Identfy's

I am Planner

De “I Am Challenge” resulteert zich in het feit dat je de ware identiteit van jezelf kunt omschrijven, in de vorm van jouw persoonlijke "I Am quote", je aan een doel naar keuze hebt kunnen werken en je bewuster bent geworden van je eigen handelen tijdens het maken van keuze.

De 60 Dagen challenge

De I AM Planner ondersteunt tijdens de zoektocht naar jouw eigen identiteit, waardoor je in het vervolg bewuster keuzes kan maken. De I AM Planner is een “Zestig Dagen Challenge”, die aan de hand van vragen en opdrachten, ondersteuning biedt om doelbewust je ware identiteit te kunnen identificeren. Deze zestig dagen staan geheel in het teken van zelfontplooiing. Elke dag ben je bewust bezig met het ontdekken van je eigen identiteit. De I AM Planner is voor iedereen geschikt die bewust aan de slag wil gaan met zijn eigen identiteit. De planner kost los € 29,95 exclusief verzendkosten.


Persoonlijke tintje
De I Am Planner is met veel zorg en liefde ontwikkeld. Identfy is zich er van bewust dat iedereen de  I AM Planner op zijn eigen manier wil doorlopen. Om dit uitgangspunt volledig na te kunnen streven willen wij per I AM Planner maat graag persoonlijk maken. Door het doel met ons te delen kunnen wij het pakket wat je van ons ontvangt personaliseren met een klein extraatje zodat je het doel op jouw manier in stappen kan bereiken, waardoor jij vol overtuiging jouw "I Am quote" zal formuleren! De planner kost met een persoonlijk tintje € 39,95 exclusief verzendkosten.

Indien gewenst ondersteuning
De planner wordt ondersteund door een doelenkaart. Deze kaart begeleid jou tijdens het proces, zelfstandig je doelen op te stellen en vervolgens te verwezenlijken.

Maar je kunt er ook voor kiezen om tijdens de Challenge extra ondersteunt te worden in de vorm van 60 dagen lang elke dag een persoonlijk contactmoment in de vorm van een trekkling van een affirmatiekaart afgestemd op jouw doel, een echt postberichtje, een hard onder de riem e-mail etc. De planner kost met een 60 dagen lang begeleiding. Neem contact op voor de prijs met betrekking tot individuele begeleiding. 

Voorproefje? Neem contact op met ons en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

 

Heb je nog vragen voordat je de I Am planner wil bestellen? Neem dan contact met ons op (onderaan de Homepagina)
Wij staan je graag te woord !

 

LET OP!
Bij geen akkoord voor de toestemming van de 
persoonsgegevens kan Identfy de gewenste producten en of diensten helaas niet leveren. 
Zie Privacy & Disclaimer