De kracht achter Identfy

Oshin van der Hansz | Identfy coach

Als identfy coach begeleid ik jongeren en (jong)volwassenen in het (terug-)vinden van hun pure identiteit. Dit kan zowel in groepsverband als individueel door middel van op maat gemaakte producten en/of diensten. Daarnaast ontwikkelt Identfy korte trajecten gericht op mentale ondersteuning aan ouder(s) op het moment dat de kraamzorg wegvalt zowel online als offline.


Na het afronden van twee hbo studies: communicatie (2009) en maatschappelijk werk en dienstverlening (2013) ging ik verder aan de slag binnen de preventieve jeugdhulpverlening waar ik o.a. gewerkt hebt met diverse gezinnen en honderden jongeren. 
In 2015 besloot ik naast de werkzaamheden in loondienst ook aan de slag te gaan als ZZP’er, waarna Identfy een feit was. In 2017 stapte ik volledig over naar Identfy.

 

Innovatief te werk gaan en intuïtief te werk gaan met de doelgroep, identificeert mijn werkprofiel. Als eigenaar van Identfy kan ik, door middel van mijn creativiteit en mijn sterke inlevingsvermogen, innovatieve producten en diensten ontwikkelen. Door de komst van mijn dochter ben ik tevens ook actief met de doelgroep zwangere stellen en kers verse ouders waar de kraamzorg net is weggevallen maar wel behoefte hebben aan mentale ondersteuning om het gezinssysteem gezond en sterk te maken en te houden.

Lizzy van Mentaliz is mijn zakelijk partner. Als ik Intuitief merk dat een client of een opdracht meer nodig heeft dan onze expertises dan shoppen wij  in ons netwerk dat bestaat uit een geselecteerde fijne groep professionals.

Lizzy In Den Haak  | Mentaliz coach

 

Als Mentaliz coach begeleid ik jongeren en (jong)volwassenen in het (terug-)vinden van hun pure mentale kracht. Ook in de zoektocht naar nieuwe inzichten bij een miskraam begeleid ik op maat. Daarnaast beschik ik over diverse tools om tijdens de zwangerschap en/of na de bevalling mentale ondersteuning aan de hand van jouw wensen te kunnen aanreiken.

In de producten en diensten focus ik mij via mijn eigen bedrijf
Mentaliz voornamelijk op de mentale betekenissen van gedachten en gevoelens. Ik ben de coach die aanstuurt op  de mentale betekenis van deze emoties. 

Na mijn hbo opleiding sociaal pedagogisch hulpverlener, heb ik een aantal jaar in de psychiatrie en in het onderwijs gewerkt als pedagogisch medewerker en docente. Sindsdien speelt mentale weerbaarheid al een grote rol in mijn leven. Behalve dat ik zelf sterk in mijn schoenen moet staan, is het ook een passie van mij om dit anderen ook te leren.

 

In 2011 heb ik  kurodaiya ontdekt, een ultimate fight defence systeem. Ik volg hier momenteel een opleiding gewelds-management. Ik werk samen met de oprichter van Kurodaya om trainingen / curssusen te verzorgen waardoor je je in de praktijk weerbaarder voelt.  

Trots op

Portfolio

Experience Academy

De Experience Room is een coachingsvorm die een opening biedt om de identiteit van een team of groep onder de loep te nemen en bespreekbaar te maken.