De kracht achter Identfy

Oshin van der Hansz | Identfy- en Spiegelcoach

Als identfy coach begeleid ik jongeren en (jong)volwassenen in het (terug-)vinden van hun pure identiteit. Dit kan zowel in groepsverband als individueel door middel van op maat gemaakte producten en/of diensten. Daarnaast ontwikkelt Identfy zoel online als offline, spiegeltrajecten gericht op mentale ondersteuning aan vrouwen die weer vanuit hun eigen unieke flow willen functioneren.


Na het afronden van twee hbo studies: communicatie (2009) en maatschappelijk werk en dienstverlening (2013) ging ik verder aan de slag binnen de preventieve jeugdhulpverlening waar ik o.a. gewerkt hebt met diverse gezinnen en honderden jongeren. 
In 2015 besloot ik naast de werkzaamheden in loondienst ook aan de slag te gaan als ZZP’er, waarna Identfy een feit was. In 2017 stapte ik volledig over naar Identfy.

 

Innovatief te werk gaan en intuïtief te werk gaan met de doelgroep, identificeert mijn werkprofiel. Als eigenaar van Identfy kan ik, door middel van mijn creativiteit en mijn sterke inlevingsvermogen, innovatieve producten en diensten ontwikkelen. Door de komst van mijn dochters ben ik tevens ook actief met de doelgroep vrouwen en stellen met een kinderwens die behoefte hebben aan mentale ondersteuning om het gezinssysteem gezond en sterk te maken en te houden.

Als ik Intuitief merk dat een client of een opdracht meer nodig heeft dan onze expertises dan shoppen ik in mijn netwerk dat bestaat uit een geselecteerde fijne groep professionals.

Trots op

Portfolio

Experience Academy

De Experience Room is een coachingsvorm die een opening biedt om de identiteit van een team of groep onder de loep te nemen en bespreekbaar te maken.